Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >

Saracen Merkwinkel

Over het merk Saracen

Saracen is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk met een traditie die van top tot teen heeft doorgeslagen tot het succes van vandaag, en die ook zijn internationale koers volgt. Qua prijs is het merk erg aantrekkelijk, vooral de carbonfietsen zijn erg populair.

Saracen was vroeger een van de meer onbekende fietsmerken op de internationale markt. Maar het is in opkomst! Saracen is geëvolueerd en is nu ook te zien op het podium in Wereldbekers en Woordkampioenschappen. Zoals Matt Walker, die in 2017 de "UCI Mountain Bike Downhill Junior World Champion" van Saracen werd.

Een echte naam in DH maakte sinds 2018 ook deel uit van het Madison Saracen Factory Race Team, niemand minder dan de Britse DH World Cup-rijder Danny Hart.

We zijn er trots op dat we een van de eerste winkels in Duitsland zijn die Saracen aanbieden. In ons assortiment vindt u Saracen-downhillfietsen, enduro, AM en dirt-fietsen. En ook fietsframes voor degenen die liever hun eigen project realiseren.

Geschiedenis en achtergrond: Aan het begin van de jaren 80 probeerden een handvol merken in het VK mountainbikes aan te pakken. In 1983 startte het verhaal van het kleine bedrijf Saracen, gevestigd in Warwickshire, de hotspot van de Engelse fietsindustrie. Opgericht door twee broers Paul en Rick Stanforth. Als een van de eersten zagen ze een enorm potentieel in de DH-racewereldscene in het VK en volgden ze al vroeg de volledige suspensietrend. Tegenwoordig is Saracen een merk dat hoort bij "Sportline", een onderdeel van H. Young Holdings PLC uit Engeland. MRC Trading in Stegaurach importeert dit merk naar Duitsland.

We zijn Saracen dealer

De Saracen merkwinkel

In het Saracen merkwinkel vindt u een totaal van 1 verschillende laag geprijsde producten met wereldwijde verzending:
  • Frame reservedelen / montagemateriaal
 
AJAX Loader Icon