Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >

Marsh Guard Merkwinkel

Over het merk Marsh Guard

De Marsh Guard is een klein en licht voorspatbord (mud guard) van kunststof. Het wordt gemakkelijk op vier punten aan de voorvork bevestigd. Het voorkomt dat modder in je gezicht spat. De uitvinder ervan, Jason Marsh, was technicus van de UCI MTB downhill-kampioen Greg Minnar. Zelf had hij al een actieve downhillcarriere achter de rug en flink wat ervaring opgedaan. Maar nooit vond hij de mudguard die aan zijn wensen voldeed. Na veel experimenteren kwam hij met een eigen product en veroverde sinds 2012 daarmee de markt.
Het bedrijf werkt met de slogan 'The mud guard for World Cup riders'. Maar niet alleen de kampioenen, maar veel profs, amateurs en vrijetijdsrijders hebben het product ontdekt en zijn ermee tevreden. De optiek van de bike wordt niet aangetast. Daarom kan de gebruiker van de mud guard met deze kleine helper, die ook in de rugzak past, leven. De Marsh Guard past in bijna alle verende voorvorken en kan ook als spatbord voor de schokbrekers fungeren.

De MarshGuard wordt gemaakt in Morzine, Frankrijk. Vertegenwoordiger voor Duitsland is MRC-Trading.

De Marsh Guard merkwinkel

In het Marsh Guard merkwinkel vindt u een totaal van 10 verschillende laag geprijsde producten met wereldwijde verzending:
  • Accessoires
  • Overtrek / kettingbeschermer
  • Sokken
  • Spatborden / jasbeschermers
  • T-shirts
  • Tubeless / Accessoires
 
AJAX Loader Icon