Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >

Early Rider Merkwinkel

Over het merk Early Rider

Vroeg geleerd, oud gedaan - Prima kinderfietsen uit Engeland, recht toe, recht aan -. De producent van deze fietsen is van opvatting dat, wanneer je niet het juiste onderdeel op de markt vindt, je het liever zelf moet maken en monteren. Dus geen aanpassing van het oorspronkelijke ontwerp. Early Rider maakt deze bijzondere kinderfietsen volgens dit uitgangspunt. En zo groeide dit britse familiebedrijf uit en maakt kinder- en loopfietsen in geheel eigen productie. Zeven maanden of zes jaar oud, hier vindt ieder kind zijn pretmobiel. De loopfietsen, Euro Rider Lite, zijn echte blikvangers. Ze zijn van hout en van topkwaliteit. Dat waren de eerste producten van Early Rider. De bijzondere ontwerpen van Early Rider, zoals die van de 'Spherovelo', voor kinderen jonger dan twee jaar, heeft Early Rider prijzen opgeleverd. zoals bijv. de 'Red Dot Design Award 2013'. Tot het assortiment behoren ook loopfietsen van aluminium. De ouders en de kinderen hebben een ruime keus! Ook loopfietsen met racestuur zijn verkrijgbaar, een kindercrosser zogezegd... Junior in papa's of mama's voetstappen. Ook de kinderfietsen met pedalen en velgremmen zijn interessant. Ook dit model, de Early Rider Belter, heeft in 2012 de 'Eurobike-prijs' en de ' Red Dot Design Award 2013' ontvangen. Ontdek zelf het leuke productenscala van Early Rider in onze onlineshop.

Early Rider Ltd. werd opgericht door Andy Loveland. Op zoek naar de juiste fiets voor zijn toen driejarige zoon, die wilde fietsen, was Andy teleurgesteld in het beperkte aanbod van kinderfietsen. Hij ging zelf aan de slag en ontwierp een fiets zoals hij die zich voorstelde en zoals zijn zoontje het wilde. In 2006 was hij zover en de eerste fiets was klaar. Sinds 2014 zijn de fietsen ook in Duitsland verkrijgbaar. De importeur is Cosmic Sports.

De Early Rider merkwinkel

In het Early Rider merkwinkel vindt u een totaal van 6 verschillende laag geprijsde producten met wereldwijde verzending:
  • Accessoires
  • Kinderfietsen / Kinder-MTB's
 
AJAX Loader Icon