Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

XC/Tour Full Suspension 27.5 inch/650B frames

Een 27,5-inch framekit, perfect voor individualisten

Ze zijn perfect op zwaar terrein, in bossen en in de heuvels en bergen: de 27,5-inch fully's voelen er zich thuis, want ze zijn ervoor gemaakt! Een 27,5 fullyframe (ook als maat 650B bekend) verenigt twee pluspunten van andere wielmaat-afmetingen, namelijk de wendbaarheid van de kleinere 26-inch wielen en de rustige loop van de 29-incher. Dit resulteert in perfecte ritten offroad! Zoals het er nu naar uitziet verdringen de 27,5-inch fullyframes de 26-inchers.


De eerste vraag, die je voor jezelf moet beantwoorden, is waarvoor je de nieuwe fiets wilt inzetten. Moet het een snelle, lichte racefully worden, of meer een stuntmachine met een grotere veerweg? De veerwegen die de producenten van 27,5"-fully's bieden, laten geen wens onvervuld. Van de sportieve 120 mm voor cross-country/race tot aan de 150 mm voor enduroframes...
Kies dan voor het juiste materiaal. Een licht maar sterk aluminium- of carbonframe bijvoorbeeld. Dat moet nog wel worden benadrukt: het frame van een MTB_fully wordt als set geleverd met achterbouw en schokbrekers. De hier en daar nog behoorlijk gecompliceerde achterbouwsystemen zijn afgestemd op de bijbehorende framegeometrie en zullen soms niet zo goed functioneren met door jezelf gevonden oplossingen of op onderdelen zelf gemaakte keuzes.

 
AJAX Loader Icon