Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling

VAUDE LED Tool Satteltasche black

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Kwantiteit
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
VAUDE LED Tool Satteltasche black 28,47€ 87074785
Kies een variant a.t.b.

De LED zadeltas van VAUDE

De praktische tas kan niet alleen snel en eenvoudig aan het zadel worden bevestigd met een twist-adapter - hij is ook "OSRAM ready"! Dit betekent dat de afzonderlijk verkrijgbare LED-lichtgeleider van OSRAM in de fietstas kan worden geplaatst en, net als een fietslicht, in combinatie met een compacte powerbank zorgt voor een zichtbaarheid van 270 graden. Zo kunnen fietsers hun fietstochten 's avonds spontaan verlengen - en worden ze beter gezien in de schemering van de overgangsperioden in het verkeer. De OSRAM-lichtgeleider neemt weinig ruimte in beslag en laat voldoende ruimte over voor gereedschap, mueslirepen of een dun windvest. Met reflecterende elementen. De tas heeft ook een handige houder voor een knipperlicht. Het innovatieve OSRAM ready-verlichtingsconcept zorgt voor een zichtbaarheid van 270 graden in het donker en bij schemering en is de perfecte aanvulling op STVO-conforme fietsverlichting. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product gemaakt van duurzame materialen.

highlights

  • OSRAM®-gereed product 'kan worden aangevuld met de LED-lichtgeleiderset
  • Hoofdvak met ritssluiting
  • Twist-adapter
  • binnenzak
  • Reflecterend logo voor betere zichtbaarheid

Toegepaste technologieën

In dit hoofdstuk leggen we de technologieën uit die de fabrikant voor dit product gebruikt.

Eerlijke slijtage

Groen vormlabel
Met het Green Shape-label biedt Vaude u functionele, milieuvriendelijke producten gemaakt van duurzame materialen. In de productie let u op eerlijke arbeidsomstandigheden in de hele supply chain. De criteria voor de beoordeling zijn streng en transparant. Ze worden voortdurend beoordeeld en beslaan de volledige levenscyclus van het product - van ontwerp tot productie tot onderhoud, reparatie en herstel.

Klaar voor OSRAM
Met OSRAM LED ready Lighting zorgt VAUDE voor een echte verlichting in het moderne dagelijkse leven. In samenwerking met de traditionele Duitse verlichtingspionier OSRAM werd een baanbrekend verlichtingssysteem ontwikkeld voor de industrie, dat zorgt voor actievere zichtbaarheid en veiligheid in het moderne (buiten) dagelijks leven. Het kan worden gebruikt in verschillende rugzakken en tassen van VAUDE en is de perfecte aanvulling op StVO-conforme fietsverlichting

levering

  • 1 x VAUDE zadeltas met led-gereedschap (zie objectbeschrijving voor meer informatie)

Op het merk VAUDE

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon