Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 10-12 working days for bikes    more info >

SRAM X01 Eagle AXS 1x12 upgrade- kit

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Kwantiteit
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
Alleen online en Click & Collect
Momenteel verkrijgbaar in de Kronberg winkel
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
lunar 835,42€ 74200088
rood 835,42€ 74200089
Kies een variant a.t.b.

Hogere hoogte

X01 Eagle is de aandrijflijn voor rijders en racers die uit hun uitrusting aanpassingsvermogen en veelzijdigheid eisen. Of je nu plezier hebt, vooruitgang boekt of wint - de X01 Eagle is ontworpen en verfijnd om rijders te ondersteunen met de kracht van uitgebreide mogelijkheden.

Het is een verfijnde achterderailleur met een nieuwe kooi-architectuur voor verbeterd kettingbeheer. Een gesmede schakelpeddel is ontworpen om al het misbruik op te vangen. SRAM's nieuwe Eagle Colorsystem - met master X01 groep colorway over shifter, crank en derailleur en een kenmerkende Oxy Red crank, shifter en achterderailleur optie past perfect bij elke ketting- of cassettekleur - van zwart tot goud tot regenboog tot geheel nieuw koper . Een nieuwe 10-52t-cassette breidt het versnellingsbereik uit tot 520 procent voor onmogelijk steile transfers of beklimmingen in het hele land.

Specificatie

Specificatie Omschrijving
Geschikt voor MTB
Type Gruppe
Snelheid 12-fach
Compatibiliteit SRAM Eagle (10-50. 10-52)

Technologieën

Eagle ™
Eagle-technologie vertegenwoordigt onze nieuwste 1x aandrijflijntechnologie. Eagle is een lichtere, eenvoudigere, duurzamere en gemakkelijker te gebruiken aandrijflijn. Eagle is voorzien van geheel nieuwe 1x componenten, ontworpen voor een nog grotere duurzaamheid en prestatie met behoud van een aanzienlijk gewichtsvoordeel ten opzichte van andere aandrijflijnoplossingen. Eagle-technologie biedt ook een uitgebreid versnellingsbereik van 500%, wat gelijk is aan 2x11 aandrijflijnen.

DUB-technologie
De relatie tussen trapasas en lager is de kern van DUB-technologie. Hier ontmoet stijfheid duurzaamheid. SRAM ging een stap verder dan conventioneel denken en maakte alles eenvoudiger - door de relatie tussen kettingblad, crank, spindel en trapas beter te integreren. Het is deze benadering om een compleet systeem te ontwikkelen dat gelijk staat aan betere aandrijflijnprestaties.

AXS ™
AXS is het nieuwe integratiesysteem voor fietsonderdelen van SRAM dat elektronische fietsonderdelen en software met elkaar verbindt. Met de SRAM AXS-app kunnen rijders de batterijstatus zien, het gedrag van componenten wijzigen, bedieningselementen personaliseren, onderhoudsherinneringen ontvangen en firmware updaten.

Leveringsomvang

  • 1 x SRAM X01 Eagle AXS 1x12 upgradekit (zie objectbeschrijving voor meer informatie)
  • 1 x SRAM X01 AXS achterderailleur
  • 1 x SRAM Eagle AXS-controller
  • 1 x SRAM eTap-batterij
  • 1 x klem voor Eagle AXS Controller
  • 1 x batterijkabel
SRAM X01 Eagle AXS 1x12 upgrade- kit lunar
SRAM X01 Eagle AXS 1x12 upgrade- kit rood

Op het merk SRAM

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon