Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Specialized Shiv Expert Disc enltegra Di2 28" Triathlon fiets gloss#*en*#carbon/metallic #*en*#wit#*en*#zilver/clean model 2021

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Quantity
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
Alleen online en Click & Collect
Momenteel beschikbaar in onze winkel
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
maat.#*en*#XS 9.150,24€ 12793948
maat.#*en*#S 9.150,24€ 12793949
maat.#*en*#M 9.150,24€ 12793950
maat.#*en*#L 9.150,24€ 12793951
Kies een variant a.t.b.

De Specialized Shiv Expert Disc Triathlon-fiets

De nieuwe Shiv is sneller dan ooit: hij is aerodynamisch, gericht en biedt voldoende opslagruimte - en toch is hij volledig opnieuw ontworpen. Schijfremmen: controleren. Geschikt voor op reis: check. En de geïntegreerde opbergmogelijkheden zijn ontworpen om de fiets nog aerodynamischer te maken.

Met de Roval C38 carbon wielen, de Shimano Ultegra Di2 drive en het Sitero Expert zadel, staan jij en je Shiv Expert Disc altijd klaar om te schitteren op de fiets.

Tot ziens op het podium!

Het ongelooflijk aerodynamische, voor de wind geoptimaliseerde en niet-UCI-compatibele FACT-carbonframe biedt alle details waarnaar u op zoek was - het biedt opbergmogelijkheden, is verstelbaar, heeft een Specialized ingebouwd drinksysteem FuelSelage II en Fuelcell II en maakt het gemakkelijk voor u om te perfectioneren Om een zitpositie te vinden. In vergelijking met de snelste setup van 2011 wint de nieuwe Shiv Disc ongeveer een minuut op de renbaan in Kona.

Voor de Shiv Disc hebben ze functies voor opslag en aanpassing ontwikkeld die meer "brandstof" kosten en u sneller maken. De nieuwe Fuelcell kan tot 1,5 liter vloeistof bevatten, die u kunt opnemen met een buis die gemakkelijk op de cockpit kan worden geplaatst. Specialized heeft ontdekt hoe voordelig een optimalisatie van de zitbuis is door de aerodynamica in de windtunnel te analyseren. Dus werkten ze eerst aan hun aerodynamica en integreerden vervolgens het toevoersysteem. Je hebt veel energie nodig naast voldoende vloeistof. Daarom hebben ze een nieuwe Nutrition Fuelcell, dus een verbeterde "tank" geïntegreerd in de onderbuis. Natuurlijk, hoeveel snacks je neemt, is aan jou, maar je kunt er zeker van zijn dat je ruimte hebt voor 4-5 repen of 10-12 gels op Shiv.

De vier beschikbare framematen van Shiv zijn gedefinieerd op basis van duizenden Retül-aanpasgegevens. Zo zorgt Specialized ervoor dat elke atleet de juiste maat voor zichzelf vindt. Uw nieuwe Shiv-zoeker helpt u de optimale framemaat en geperfectioneerde aeropositie te vinden op basis van uw huidige zitpositie.

De aanpasbaarheid van de fiets stond ook bovenaan onze lijst: aerobars, verlengingen en armkussens - alles kan worden aangepast aan jouw perfecte aeropositie op jouw maat.

specificatie

specificatie Omschrijving
kader S-Works FACT 11r carbon, FACT IS-constructie, voor de wind geoptimaliseerde vleugelbladen, OSBB, Integrated Fit System, Integrated Nutrition and Hydration Fuelcell, flat-mount disc
vork FACT 11r carbon, geïntegreerd fit-systeem, flat-mount schijf, 12x100mm steekas
stuur Specialized Shiv Aerobar, carbon, variabele stapelaanpassing
Handvatten / stuurlint Roubaix S-Wrap
derailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, 11-speed
derailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, braze-on
Bottom Bracket Oefen, BB30 voor Shimano
crankstel Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed, 52 / 36T
cassette Shimano Ultegra R8000, 11-speed, 11-28t
Keten Shimano Ultegra, 11 versnellingen
remmen TRP HD-T910, hydraulische schijf
zadel Sitero Expert Gel, holle Ti-rails
zadelpen Shiv Disc Carbon Post, 0 mm offset
wielgrootte 28 "
Voorwiel / achterwiel Roval C 38 schijf, carbon, tubeless-ready, 38 mm diepte, 24 uur / Roval C 38 disc, carbon, tubeless-ready, 38 mm diepte, 24 uur
Banden voor / achter Turbo Pro, 60 TPI, vouwkraal, Blackelt-bescherming, 700x24mm
Slangen / afdichtingsmelk Turbo ultralicht, 48 mm Presta-klep
pedalen Specialized vuil

levering

  • 1 x Specialized Shiv Expert Disc Ultegra Di2 28 "compleet triatlonwiel (zie objectbeschrijving voor meer informatie)
Specialized Shiv Expert Disc enltegra Di2 28 Triathlon fiets maat.#*en*#XS gloss#*en*#carbon/metallic #*en*#wit#*en*#zilver/clean model 2021

Über die Marke Specialized

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon