Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
Meer dan 20 jaar online
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling

Specialized Kenevo FSR Expert TLD 6Fattie 650B+/27.5+ MTB e-bike fiets maat S Troy Lee Designs black/orange/blue model 2018

RRP* 6,608.23 € -12%

5.794,78 €

incl. 21% VAT
 plus shipping costs.

Kleur

Kwantiteit stuk
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
JobRad
Levering: Kies een variant
Art.-nr.
Fabrikant artnr.
Varianten
maat S 5.794,78€ 12791892
Please choose a variant.

Specialized Turbo Kenevo Expert Troy Lee Designs Limited E-MTB

Welke kijk zou beter zijn dan honderden meters hoogte op technisch uitdagende paden naar de vallei jagen? Bijna niemand spreekt met Trail Bikern. Maar hoe kom je aan de top zonder al te veel granen te laten tijdens de beklimming? Een lift is niet in zicht, trouwens, je wilt genieten van de natuur, weg van de drukte en je naar de top brengen met zijn eigen kracht. Nu komt onze Turbo Kenevo om de hoek kijken: hij brengt je ontspannen en garandeert een afdaling met een volledige rit van 180 mm het rijplezier van een echte enduro-fiets. Hoe het werkt?

Onze ingenieuze trailgeometrie is ook verantwoordelijk voor de behendige handling: de relatief lange bovenbuis met lage overhang geeft u een gebalanceerde zitpositie, de extra korte ketting blijft uiterst wendbaar, de lage trapas een superieure bocht en dus een directe verbinding met het pad. Maar alleen samen met de exclusieve turbo-technologie wordt de Levo een enduro- trailfiets die nieuwe dimensies opent. In het hart van onze efficiënte, krachtige turbo-technologie bevinden zich de batterij en motor, die allemaal volledig zijn geïntegreerd in het speciaal ontworpen, sterke M5 aluminium frame. Exclusief voor Specialized ™ tuned Turbo 1.3-engine met Rx Trail Tune-software genereert nu ongeveer 15% meer stroom dan de eerste versie.

De hoogwaardige en goed beschermde batterij is niet alleen volledig geïntegreerd in de onderbuis, maar zorgt ook voor een optimale gewichtsverdeling. Bovendien is het gemakkelijk te verwijderen en kan het zowel intern als extern worden opgeladen. De kracht kan snel en eenvoudig worden gevarieerd via de stuurafstandsbediening in drie fasen, een duwhulp kan ook worden geactiveerd. Download de Mission Control-app (iOS of Android) of de Connect IQ-app voor specifieke Garmin-apparaten om gedetailleerdere informatie te bekijken, routes en brandstofverbruik te plannen, de eigenschappen van de motor aan te passen of aanvullende instellingen op te geven. U kunt ook elk ANT + -compatibel apparaat gebruiken om gedetailleerde informatie over het batterijniveau te krijgen of zelfs van modus te wisselen (voor apparaten met LEV-protocol).

De componenten maken snel duidelijk dat de Turbo Kenevo geschikt is voor het zware parcours en het gebruik van enduro: de verende voorvork van de RockShox-songtekst en de Öhlins TTX22M-dempers werken perfect samen op ruw terrein, SRAM Code R-remmen vertragen te allen tijde stabiel, het SRAM GX-circuit Volg altijd precies je schakelcommando's. De tractiesterke Butcher GRID-banden dragen niet alleen betrouwbaar alle stuur- en aandrijfkrachten over, ze zijn ook extreem goed bestand tegen snijden en lekrijden vanwege hun versterkte constructie.

highlights

  • Frame gemaakt van hoogwaardig M5 Premium-aluminium met Trailgeometrie voor een behendige en efficiënte FSR-ophanging met uitstekende handlingeigenschappen. Volledige voorkant en achterzijde van 180 mm. Dankzij het speciale mechanisme kan de batterij eenvoudig worden verwijderd, maar is deze veilig en geruisloos in het frame geïntegreerd. De motor is stabiel en elegant geïntegreerd in een speciaal gevormd smeedstuk, de positionering bevordert een laag zwaartepunt. De interne kabelgeleiding onderstreept de hoge esthetiek van het product en zorgt voor een hoge bescherming.
  • De aangepaste Turbo 1.3-engine met Rx Trail Tune-software genereert ongeveer 15% meer stroom dan de eerste versie. Dankzij de specifieke afstemming biedt het een krachtige, harmonieuze en stille ondersteuning. Het interne ontkoppelmechanisme voorkomt een hogere trapweerstand buiten de ondersteuning.
  • Volledig geïntegreerd in het frame, heeft de M1-504-batterij een geïntegreerde parcoursweergave en ANT + / Bluetooth voor gebruik met weergaveopties zoals de Mission Control-app of Garmin Connect IQ. Dankzij de eenvoudige verwijdering kan de batterij in ongeveer 3,5 uur zowel intern als extern worden opgeladen.
  • Turbo 1.3-engine met Rx Trail Tune-software.

specificatie

specificatie Beschrijving
montuur Specialized ™ M5 Premium Aluminium, 27,5-inch Trail Geometry, geïntegreerde down-buisbatterij, ingesloten interne kabel en IR-routing van commandopost, 148 mm afstand, volledig afgedichte cartridge-lagers, 180 mm veerweg
vork RockShox Songtekst RCT3, 27.5 ", Solo Air, Boost 15x110mm, 35mm scepters, 180mm veerweg
dempen Öhlins TTX22M, spoel
voornaaf Specialized ™, afgedichte cartridge lagers, 15x110mm afstand, 24 uur
achternaaf Specialized ™, afgedichte cartridge-lagers, 12x148 mm steekas, 28 uur
spaak DT Swiss, roestvrij
velgen Roval Traverse 27,5, haakloze legering, 38 mm binnenbreedte, tubeless ready, 24u / 28u
slangen 27,5 x 2,3 "/ 3,0", 40 mm Presta-klep
voorwiel Slager, GRID-behuizing, Gripton-samenstelling, 2Bliss Ready, 27,5 x 2,8 "
achterband Slager, GRID-behuizing, Gripton-samenstelling, 2Bliss Ready, 27,5 x 2,8 "
crankstel Aangepaste lichtmetalen crankarmen
kettingbladen Gesmeed staal, 32T
versnellingspook SRAM GX, versnellingshendel met één klik
derailleur SRAM GX, long-cage, 11-speed
cassette SRAM PG-1130, 11-speed, 11-42t
Keten KMC X11ET, 11-speed w / Missing Link ™
voor rem SRAM Code R, hydraulische schijf, 200 mm
achterrem SRAM Code R, hydraulische schijf, 200 mm
stuur Specialized ™, 6061-legering, 6-graden upsweep, 8-graden backsweep, 27 mm opkomst, 780 mm breedte
handgrepen Specialized ™ Sip Grip, halfwafel, XS / S: normale dikte, M / XL: XL-dikte
veranda Specialized ™ Trail, 3D-gegoten legering, 4-pins, 6-graden opkomst
zadel Bodygeometrie Henge Comp, holle Cr-Mo-rails, 143 mm
zadelpen Commandopost Wu, S / M: 125 mm reizen, L / XL: 150 mm, 34,9 mm, 8 mm offset
motor Specialized ™ 1.3, Custom Rx Trail-tuned Engine, 250W nominaal
Gebruikersinterface / bediening Stuurafstandsbediening, motormodusschakelaar en loopassistent
accu Specialized ™ M1-504, Integrated Trail Display, ANT + / Bluetooth®-module, 504Wh, Mission Control App-connectiviteit
lader Op maat gemaakte oplader, 42V4A met Rosenberger-stekker
harnas Custom Specialized ™ kabelboom
pedalen Specialized ™ -platform, Cr-Mo-as, PP-lichaam

Test in de mountainbike 01/18 Testresultaat : ZEER GOED (219 ptn)

levering

  • 1 x Specialized Kenevo FSR Expert TLD 6Fattie 650B + / 27.5+ E-bike Troy Lee Desings Editie Mod. 2018 (zie objectbeschrijving voor details)

Op het merk Specialized

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon