Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
Meer dan 20 jaar online
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Winkelwagen
 
Verzenden naar: NL

Boncode:

Nav
Nav
32

Service & Advies

 • Wij bieden je in onze vestiging in Kronberg goed advies. Hierna belichten wij enige onderdelen van onze dienstverlening, nl.


  • het gebruik van de bikescanner
  • BG-Fit 3D-test
  • opbouw fiets naar persoonlijke wensen
  • Polar Service
  • Shimano Custom Fit


  De bikescanner

  Zur Website von RadLabor

  De gepatenteerde bikescanner van RadLabor is een high-end bikefitting-systeem dat de fiets en berijder opmeet. Fiets en lichaam worden met een laser gemeten. In aansluiting daarop kan de fiets in relatief korte tijd ergonomisch op het eigen lichaam worden ingesteld.
  Exclusief in onze bedrijfsruimte in Kronberg!

  Prijs: 60,- €

  Bike-Scanner


  BG-Fit 3D-test

  Specialized BG-Fit

  De BG-Fit 3D-testmethode, in het kort BG-Fit-Test genoemd, laat de geometrie van de fietser beter aansluiten bij de lichaamsbouw. Het maakt het mogelijk om je schoenen en de fiets optimaal te laten passen, zit en zithouding, positie handen en armen te optimaliseren. Dit alles conform je lichamelijke mogelijkheden en persoonlijke wensen, al ben je profrenner, amateur of vrijetijdsrijder.
  Kortom, de fiets wordt geheel aangepast aan de berijder. Bij grotere afwijkingen in motoriek of houding, waarbij advies van sportarts of orthopeed meespeelt, is niet iedere aanpassing, geheel of gedeeltelijk, mogelijk.
  Een dergelijke test en aanpassing duurt 80 tot 150 minuten. Je zult moeten omkleden en aantreden met fietsschoenen en fietskleding. Maak voor deze test een afspraak met ons hiervoor getrainde personeel en vermeld daarbij ook het soort fiets.

  Krijg een indruk hoe dat gaat met de BG Fit fietstest. Met triathlon-atleet Martin Henrich hebben wij de test doorgevoerd en zijn racefiets optimaal voor hem ingesteld.

  Kosten:
  130,- € zonder Specialized High Performance voetbed
  150,- € incl. Specialized High Performance voetbed (dit wordt aanbevolen om beter het draaien van de knie en voetpositie vast te stellen)

  Een afspraak maken
  Stuur een e-mail aan laden.kronberg@hibike.de of bel ons onder nr. 0049-6173-92390 of kom langs in onze winkel.
  Heb er begrip voor dat een BG-Fit-test en aanpassing niet zomaar, spontaan, kan worden uitgevoerd. Geschoold personeel moet op dat moment wel aanwezig zijn...

  Meer info rond het Specialized BG-Fit programma vindt je onder diesem Link (englisch) oder im bereitgestellten PDF (deutsch)


  Fiets-opbouw naar eigen wens

  Santa Cruz

  Denk je vaak aan het zelf opbouwen van een fiets, geheel naar eigen voorkeuren? We kunnen ons dat goed voorstellen. Niet standaard, maar geheel samengesteld naar eigen wensen. Bij ons ben je goed terecht. We zijn gespecialiseerd in custombouw!

  Wij kunnen de fiets-van-je-dromen opbouwen van frame tot spaaknippel. Het maakt niet uit of je een super-lichtgewichtfiets, een gekleurde knaller of een puur functionele fiets wilt. Wij doen het!
  Wij voeren exclusieve merken als Intense, AX-Lightness, Lightweight, Santa Cruz, Specialized S-Works, Storck, enz. en dan ook de hierbij passende onderdelen en accessoires. Van koersfiets tot mountainbike en reisfiets: we nemen de tijd voor het verwerkelijken van je droom!

  Kom langs of bel en maak een afspraak!


  Polar Service

  Polar

  HIBIKE is een Polar Service Center. Wij beschikken over geschoold personeel dat je over hartslagapparatuur en andere electronica kan informeren. Vraag naar onze specialisten.

  Verder zijn wij ter plaatse ook in staat tot batterijwissel van de volgende modellen:
  FA20, FT40, FT60, FT80, FT4, FT7, CS100, CS200, CS400, CS600, CS600X, RS800, RS800X, S1 en S3 Loopsensor, G1 en G3 GPS-Sensor


  Shimano Custom Fit

  Shimano Shimano Custom Fit

  Wij zijn Shimano Custom Fit Dealer en daardoor in staat je Shimano Custom Fit mountainbike- of raceschoenen optimaal aan je voeten aan te passen. Hoe dit systeem precies functioneert, kun je uit deze video van Shimano vernemen.  Het maken van afspraken:
  De hierboven genoemde aanpassing duurt 30 tot 45 minuten. Om de aanpassing met de nodige rust uit te voeren en de Shimano-oven voor te warmen, vragen wij je om een afspraak te maken.
  Stuur een e-mail naar laden.kronberg@hibike.de met door jou gewenste datum en tijd, bel on op 0049-6173- -92390), of kom langs in onze winkel in Kronberg.

  Kosten:
  Heb je de Shimano-schoenen bij HIBIKE gekocht, dan berekenen wij voor het vormen van schoen en inlegzolen aan de voet per schoenpaar en inzet van oven en vacuümpomp 35 €.
  Voor niet bij ons gekochten Shimano-schoenen bedragen de kosten per paar 50 €.

 •  
  AJAX Loader Icon