Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling

Schwalbe Magic Mary 27.5" draadband(en) Evolution Downhill Snake-Skin Addix Ultra Soft-compound black

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Kwantiteit
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
27.5" Downhill Snake-Skin 60-584 (27.5x2.35) Addix Ultra Soft-compound black 35,49€ 42948194
27.5" Downhill Snake-Skin 65-584 (27.5x2.60) Addix Ultra Soft-compound black 37,52€ 42948195
Kies een variant a.t.b.

Schwalbe Magic Mary Evolution Downhill Clincher 650B / 27.5 "Addix

De downhill en enduro favoriet in een 27,5 "/ 650B downhill-versie, deze versie is voorzien van een dubbel karkas en extra snake-bite bescherming, evenals een slangenhuid zijwand voor maximale bescherming, de beste keuze voor bijna elke rit sterke schouder lugs en het agressieve, open loopvlakontwerp van de Magic Mary biedt maximale prestaties met remtractie en grip in bochten, zelfs op zeer modderige ondergrond.

highlights

  • evolutie
  • bergafwaarts
  • addix
  • Addix Ultrasoft

Toegepaste technologieën

In dit hoofdstuk leggen we uit welke technologieën de fabrikant voor dit product gebruikt.

bergafwaarts
De perfecte keuze als het gaat om onvoorwaardelijk downhill-gebruik. De massieve clincher wordt geleverd met dubbele karkas- en snake-bite-bescherming en de zijwand van SnakeSkin.

ADDIX COMPOUND
Ga naar je grenzen en eis het maximum van je band. Onder extreme stress toont hij zijn ware gezicht: meer grip, meer snelheid, meer kilometers. Ervaar een andere dimensie. ADDIX - de nieuwe compound voor alle legendarische banden van de EVO-lijn. ADDIX maakt alle legendarische EVO-banden nog beter. Met vier mixen reageert Schwalbe op alle vereisten - SNELHEID, SNELHEIDSGRENS, ZACHT, ULTRA ZACHT. De namen zijn programma, ze geven een directe naam aan het karakter van de compound. Alle tests in het laboratorium en in de praktijk tonen aan dat ADDIX beter presteert dan welke andere verbinding dan ook in termen van directe parameters en complexe eigenschappen.

ADDIX ULTRA SOFT
ADDIX ULTRA SOFT is de ADDIX-verbinding voor hardcore enduro- en downhill-gebruik. De sensationeel goede demping is verder verbeterd in vergelijking met de vorige VertStar-verbinding. Tegelijkertijd biedt ADDIX Ultra Soft het hele jaar door prestaties dankzij de aanzienlijk verbeterde eigenschappen bij lage temperaturen in termen van grip en demping. Extreem zacht om zware uitdagingen te weerstaan. ADDIX Ultra Soft lijkt op de vloer te zuigen en klapt letterlijk de grond in. Omdat alles op één doel is gericht: maximale demping en maximale grip.

levering

  • 1x Schwalbe Magic Mary Evolution Downhill-clincher Addix Ultra Soft zwart-skin Mod. 2018 (zie objectbeschrijving voor details)

productvideo

Schwalbe Magic Mary 27.5" draadband(en) Evolution Downhill Snake-Skin 60-584 (27.5x2.35) Addix Ultra Soft-compound black

Op het merk Schwalbe

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon