Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling

Busch & Müller Lumotec IQ2 Eyc N Plus naafdynamo koplamp met switch en parkeerlichtfunctie

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Kwantiteit
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
Busch & Müller Lumotec IQ2 Eyc N Plus naafdynamo koplamp met switch en parkeerlichtfunctie 33,45€ 86320104
Kies een variant a.t.b.

Busch & Müller Lumotec IQ2 Eyc N Plus naafynamo koplamp

De kleinste Busch en Müller koplamp met IQ2-technologie weegt slechts 70 g. De 50 lux-lichtopbrengst met nabij-veldbelichting resulteert in een extreem heldere en homogene verlichting van de weg. Voor betere zichtbaarheid is een voorreflector inbegrepen en kan deze eenvoudig worden bevestigd.

Kenmerken van de Busch & Müller Lumotec IQ2 Eyc N Plus naafdynamo-koplamp

  • LED IQ2-TEC
  • Lichtopbrengst: 50 lux
  • Aan / uit knop
  • Parkeerlicht

technologieën

IQ-technologie
Iedereen die ooit in het donker op de fiets heeft gezeten met een IQ tech-koplamp, wil deze ervaring van licht nooit willen missen. Achter IQ-TEC is het revolutionaire idee om een ​​high-power LED indirect als een lichtbron te gebruiken. Het volledige reflectoroppervlak dient uitsluitend voor lichtbundeling en lichtregeling. Als u in een IQ-TEC-reflector kijkt, ziet u alleen een spiegeloppervlak. Als de koplamp is ingeschakeld, is er "niets dan licht". Busch en Müller hebben hun innovatie IQ-TEC sinds 2007 voortdurend ontwikkeld. De nieuwste stand van de techniek zijn "IQ2-TEC" en "IQ-TEC PREMIUM". In vergelijking met de eerste IQ-generatie bereiken de nieuwe IQ-TEC-versies bijna tweemaal de lichtopbrengst en produceren ze een bijna dubbel breed grootveld met een groot oppervlak.

Nabijheidsverlichting
Voor een veilige fietstocht is het erg belangrijk om het gebied vlak voor het voorwiel goed te kunnen bekijken. Hobbels, obstakels, kuilen in dit "nabije veld" worden gemakkelijk waargenomen in het licht en gecompenseerd door korte, intuïtieve stuurbewegingen. In het donker is dit alleen mogelijk als het gebied voor de fiets helder en gelijkmatig verlicht is. Subjectief gezien neemt de behoefte aan een helder nabij veld toe, hoe langzamer de rit, omdat de balans dan meer en meer wordt bedreigd door mogelijke obstakels.

Plus (parkeerlicht)
Deze innovatie van Busch & Müller uit de jaren negentig van de vorige eeuw is een veiligheidsstandaard geworden. De toevoeging "plus" staat voor de apparatuur met parkeerlicht. Voor het parkeerlicht zijn noch de batterij noch een batterij nodig. Hoe het werkt: zodra de fiets stilstaat, wordt een parkeerlicht-led gevoed door een onderhoudsvrije condensator. De condensator is tijdens het rijden opgeladen.

Overigens: het parkeerlicht van de LUMOTEC-koplampen kan vele minuten gloeien. Daarom kan het parkeerlicht op de LUMOTEC IQ-modellen ook handmatig worden uitgeschakeld, zodat geen dief wordt aangetrokken door een geparkeerde fiets.

levering

  • 1x Busch & Mueller Lumotec IQ2 Eyc N Plus naafdynamo koplamp incl. Schakelaar en parkeerlichtfunctie

Op het merk Busch & Müller

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon